Skip to main content

Vi HAR flyttet inn på Metro.

Lørenskog Metro er HQ hvor man finner administrasjonen og resepsjonen.

Vi gleder oss stort til å komme inn i vårt nye kampsportlokale på kjøpesenteret. Det er også mulighet for utearrangementer på takterrassen der. Vi har tatt med input fra medlemmer og instruktører i betraktning ved utforming av det nye stedet.

Opprinnelig plan var å være klare til innflytting 1.februar, men vi ser at vi dessverre ikke rekker dette, og vi er omtrent en måned forsinket. Dvs. at fra og med 1.februar, flyttes alle treninger midlertidig til avd. Lillestrøm, frem til vi er i nye lokaler på Metro. Oppdatert timeplan for Novus Academy Lillestrøm i Elvesvingen 23 følger dette innlegget. Spond oppdateres med nye arrangementer for Lørenskog- og Lillestrøm-medlemmer og skal fortsatt brukes for påmelding.

 

Smittesituasjon Lørenskog

Det har vært høyt smittetrykk på Lørenskog de siste ukene og mange av våre medlemmer melder om smitte. Dette har ført til at flere av våre instruktører har måttet avlyse økter pga. sykdom. Vi ønsker at Novus Academy skal være et trygt sted, så hvis du er syk eller har nærkontakter som er syke, vennligst ikke kom på trening. Det er viktig for oss og våre nærmeste, samt våre treningsvenner at vi avstår trening om vi er syke. Husk også munnbind til og fra sal. Foreldre bes vente i ute.

Vi beklager veldig alle endringene det har vært ifm. korona og flytteprosessen og ulempene det medfører. Håper alle har forståelse i en slik situasjon.

Leave a Reply