Trondheim BJJ

Søker du etter Bjj i Trondheim? En av Norges beste Bjj klubber ligger i lørenskog, Novus Academy! Brasiliansk Jiu Jitsu (Bjj) er en populær treningsform for både ungdom og voksne. Bjj har sine røtter fra Judo og tradisjonell Ju Jutsu. Det var først etter stil mot stil turnering ved navn UFC at Bjj dominerte og ble verdenskjent som en de mest effektive kampsport stilarter. Trondheim Bjj (Novus Academy) byr på svært god og allsidig trening og det er mange forskjellige former for kampsport du kan velge mellom på Novus Academy. Du finner helt sikkert en form som passer deg, hvis du tar en titt gjennom alle de forskjellige sidene med selvforsvar vi har her på Novus Academy.

Bjj og trening i Trondheim

Hovedfokuset i Bjj (Brasiliansk Jiu Jitsu) er kast, grep, posisjoner, timing, kontrollgrep og strategi. Man kan altså stanse en angriper uten å slå et eneste slag! Uansett om det er i en selvforsvarssituasjon eller i en Bjj-kamp er det særdeles viktig å være i stand til å avslutte eller kontrollere en kam, noe BJJ Trondheim (Novus Academy) tilbyr. Bjj er en kampsport som passer for alle fra Trondheim til Oslo! Hos oss kan du trene forskjellige selvforsvarssystemer som BJJ (Brasiliansk Jiu-Jitsu), MMA (Mixed Martial Arts), Submission Wrestling og Thai Boksing (Muay Thai). Vi tilbyr noe av de mest effektive og realistiske selvforsvarssystemer som finnes, piffer dem opp med et moderne mosjonstreningselement, slik at du trener hele kroppen sammen med de ulike selvforsvarssystemene.

Hvorfor Bjj?

Novus Academy har en av Nordens beste sortbelter som hovedinstruktør i Bjj Trondheim, også kjent som BJJ (Brasiliansk Jiu Jitsu). Novus Academy sørger for hele tiden å opprettholde en høy standard innen Trondheim Bjj og innhenter gjesteinstruktører for å holde seminarer. Vårt mål er å tilby høyest standard i Trondheim med hensyn ti å utvikle og fremme talent for både mannlige og kvinnelige utøvere.

Brasiliansk Jiu Jitsu (Bjj) passer absolutt for alle, store og små! En av grunntankene i Bjj er at du skal tilpasse teknikkene til deg. Konkret vil treningen bestå av fallteknikker, frigjøringer fra grep, nedtagninger, låsegrep og det å forsvare seg på bakken. Uansett ferdigheter og fysikk vil du raskt merke at du kommer i bedre form med morsom trening!