Skip to main content

Trening for barn

Novus Academy tilbyr trening for barn, ungdom og voksne. Trening for barn byr på svært god og allsidig trening, men hvis du er ute etter noe som er enda mer effektivt enn vanlig trening for barn, anbefaler vi at du velger Karate Kids på Novus Academy. Du finner helt sikkert en kampsport stilart som passer deg som forelder, slik at du kan trene samtidig som barnet ditt trener Combat Kids, ta en titt gjennom alle de forskjellige sidene med kampsport og selvforsvar vi har her på Novus Academy.

Trening for barn som barnet vil elske og mestre

Vi tilbyr effektiv kampsport og trening for barn og i tillegg kan du trene forskjellige selvforsvarssystemer som BJJ (Brasiliansk Jiu-Jitsu), MMA (Mixed Martial Arts),Submission Wrestling og Thai Boksing (Muay Thai) som voksen og for barn kan du velge Karate Kids på Novus Academy Vi tilbyr noe av de mest effektive og realistiske selvforsvarssystemer som finnes, piffer dem opp med et moderne mosjonstreningselement, slik at barnet ditt trener hele kroppen sammen med de ulike selvforsvarssystemene for å styrke muskler og unngå skader. Novus Academy er best på trening for barn!

Moderne kampsport trening for barn

Med tradisjonelle kampkunster tenker man likevel ofte på eldre stilarter med en streng etikett rundt det hele. Etiketten innebærer blant annet prosedyrer før og etter trening for barn., hvordan man oppfører seg i treningshallen, hvordan man oppfører seg mot instruktør (slik som bukking), og har ofte en overliggende filosofisk mening. Mye av den bakliggende filosofien kan være inspirert fra skikker, tradisjoner og religioner i kampkunstens opphavsland.

De fleste østlige kampkunster regnes som tradisjonelle, det gjelder også trening for barn. Moderne stilarter er mye mer “rett på sak”, mer fokus på selve kampbiten, på idretten og sporten, og mindre på personlighetsutvikling og mer på trening for barn. Disse stilartene innebærer bl.a. det Novus Academy tilbyr som Thai Boksing, BJJ, MMA og Submission Wrestling.