Skip to main content

Taekwondo barn

Søker du etter Taekwondo for barn?

Taekwondo for barn? Novus Academy tilbyr et bredt spekter av selvforsvarssystem som bestrå av ulike typer kampsport og er en populær treningsform både blant barn, ungdom og voksne. Er du bosatt i Oslo eller Akershus og er på utkikk etter Norges mest effektive kampsport for jenter, gutter og barn? Novus Academy byr på svært god og allsidig selvforsvarstrening. Novus Academy tilbyr vi Norges mest effektive og desidert beste selvforsvarssystem for barn, jenter og gutter. Se alle forskjellige stilarter for kampsport du kan velge mellom på Novus Academy. Du finner helt sikkert en stilart som passer deg, hvis du tar en titt gjennom alle de forskjellige sidene med kampsport for barn og selvforsvar vi har her på Novus Academy.

Som navnet “Taekwondo barn” antyder, ligger det mange kampsport klubber i Oslo og Akershus som tilbyr Taekwondo for barn, men er du interessert i å trene Norges mest effetkive kampsport for barn, må du prøve en gratis prøveuke hos Novus Academy. Vi får inn flere og flere barn som trener kampsport hos oss.

Søker du etter Taekwondo barn?

Hos oss kan du trene forskjellige selvforsvarssystemer som BJJ (Brasiliansk Jiu-Jiutsu), MMA (Mixed Martial Arts), Submission Wrestling og Thai Boksing (Muay Thai), for barn har vi egne kamport grupper som har elemnter fra ovennenvte stilarter. Vi tilbyr noe av de mest effektive og realistiske selvforsvarssystemer som finnes, piffer dem opp med et moderne mosjonstreningselement, slik at du trener hele kroppen sammen med de ulike selvforsvarssystemene for å styrke muskler og unngå skader i forbindelse med den intense treningen. Våre selvforsvarssystemer er langt mer effektiv enn ulike kampsport som du finner andre steder, hos oss kan du også kjøpe kamport klær til de ulike selvforsvarssystemene som vi tilbyr. Er du på utkikk etter Taekwondo barn, da anbefaler vi at du tar kontakt med oss og kjøper Taekwondo barn, som er langt billigere enn hos de fleste kamsportbutikker som selger klær. Vi kan garantere at du ikke kommer til å bli skuffet!

Hva vi forventer av våre medlemmer :

– Vise respekt for alle typer kampsport som eks. Taekwondo for barn

– Møte til rett tid før treningen starter, og gi melding i god tid hvis man er forhindret

– Har god hygiene (ren kampsport klær og klippe negler)

– Hjelper alle til å bli bedre.

– Holde eget utstyr i orden, og å bidra til at klubbens utstyr til enhver tid blir ivaretatt

– Bidra til å rydde garderobe og sal etter bruk

– Ha en positiv innstilling på trening og konkurranse

– Oppmuntre klubb barn i medgang og motgang