Oslo Boksing

Søker du etter Oslo Boksing?

Boksing trening er en kampsport som utøves mellom to individuelle motstandere. Utøverne bruker kun never polstret med hansker til selve slåssingen eller under trening. Bryteknep og beinbruk er ikke tillatt i boksing eller under trening. Innen boksing fines det et utall av støt og kombinasjoner av forskjellige støt.

Kampen foregår i en kvadratisk ring som vanligvis måler 5 x 5 meter. Ringen er utstyrt med polstrede hjørnestolper for at de som utøver boksing i ringen, ikke blir skadet mens de trener eller går ordentlige bokse kamper.

Boksing er et selvforsvarssystem og er en populær trenings form for alle i Oslo.Boksing byr på svært god selvforsvars trening. Hos Novus Academy tilbyr vi Norges mest effektive og desidert beste selvforsvars trening for alle. Se alle forskjellige stilarter for kampsport du kan velge mellom på Novus Academy. Du finner helt sikkert en stilart som passer deg, hvis du tar en titt gjennom alle de forskjellige sidene med kampsport og selvforsvar vi har her på Novus Academy. Et godt alternativ til Boksing er Brasiliansk Jiu-Jiutsu, Thai Boksing eller Submission Wrestling på Lørenskog.

Boksing som kampsport

Hos oss kan du trene forskjellige selvforsvarssystemer som BJJ (Brasiliansk Jiu-Jiutsu), MMA (Mixed Martial Arts), Submission Wrestling og Thai Boksing (Muay Thai) som er fantastiske . Vi tilbyr noe av de mest effektive og realistiske selvforsvarssystemer som finnes, piffer dem opp med et moderne mosjonstreningselement, slik at du trener hele kroppen sammen med de ulike selvforsvarssystemene for å styrke muskler og unngå skader i forbindelse med den intense treningen. Våre selvforsvarssystemer er langt mer effektiv enn Boksing,boksing alene kan ikke måle seg med eksempel MMA som også består av boksing. Er du på utkikk etter Boksing i Oslo, da anbefaler vi at du tar kontakt med oss og prøver en gratis treningsuke før du velger en annen kampsport. Vi kan garantere at du ikke kommer til å bli skuffet!

Hva vi forventer av våre medlemmer :

– Vise respekt for alle typer kampsport som eks. Boksing i Oslo

– Møte til rett tid før treningen starter, og gi melding i god tid hvis man er forhindret

– Har god hygiene (rent tøy og klippe negler)

– Hjelper alle til å bli bedre.

– Holde eget utstyr i orden, og å bidra til at klubbens utstyr til enhver tid blir ivaretatt

– Bidra til å rydde garderobe og sal etter bruk

– Ha en positiv innstilling på trening og konkurranse

– Oppmuntre klubbkamerater i medgang og motgang spesielt de som kommer fra Oslo

Dyktige og erfarne instruktører!

Christopher Hermanstad er hovedinstruktør for Brasiliansk Jiu-jitsu på Novus Academy. Han har sort belte under Eduardo «Teta» Rios som er Carlson Gracie-avstamning. Hans største prestasjoner innen sporten er gull i NAGA Grappling VM 2006, bronse i IBJJF European nogi, samt flere gull i ADCC NM. Christopher er sertifisert IBJJF-dommer og er tilgjengelig for privattimer. Novus Academy tilbyr ikke Boksing trening i Oslo, men tilbyr boksing som kombinasjon med MMA (Mixed Martial Arts) vi anbefaler på det sterkeste at du prøver en gratis prøveuke hos Novus Academy på Lørenskog som ligger kun 10 minutter med bil fra Oslo før du velger boksing et annet sted.