MMA Norge

MMA Norge og selvforsvar av ulike typer er populære treningsformer både blant barn, ungdom og voksne. MMA byr på svært god og allsidig trening og det er mange forskjellige stilarter for kampsport du kan velge mellom på Novus Academy. Du finner helt sikkert en stilart som passer deg, hvis du tar en titt gjennom alle de forskjellige sidene med kampsport og selvforsvar vi har her på Novus Academy. Et godt alternativ til MMA Norge er Brasiliansk Jiu-Jitsu eller Submission Wrestling.

Hos oss kan du trene forskjellige selvforsvarssystemer som BJJ (Brasiliansk Jiu-Jitsu), MMA Norge (Mixed Martial Arts), Submission Wrestling og Thai Boksing(Muay Thai Norge). Vi tilbyr noe av de mest effektive og realistiske selvforsvarssystemer som finnes, piffer dem opp med et moderne mosjonstreningselement, slik at du trener hele kroppen sammen med de ulike selvforsvarssystemene for å styrke muskler og unngå skader. Ta kontakt med oss idag og få en gratis treningstime for MMA Norge.

MMA er en fullkontaktsport hvor man bruker bredt spekter av teknikker fra ulike kampsportgrener. Med det i tankene, kan man si at mange gamle teknikker har blitt fornyet, slik at de kan brukes i det store bildet vi kaller MMA. Det finnes teknikker for både stående og liggende kamp.

MMA Norge er i dag den raskest voksende sporten i verden og har passert wrestling (WWF) og boksing.