MMA kampsport

MMA kampsport eller bedre kjent som Mixed Martial Arts kan du trene på Novus Academy. MMA kampsport er en populær treningsform både ungdom og voksne. MMA kampsport byr på svært god og allsidig trening og det er mange forskjellige former for kampsport du kan velge mellom på Novus Academy. Du finner helt sikkert en form som passer deg, hvis du tar en titt gjennom alle de forskjellige sidene med kampsport og selvforsvar vi har her på Novus Academy.

MMA kampsort vs Brasiliansk Jiu Jitsu?

Alle som trener MMA kampsport hos Novus får opplæring i Brasiliansk Jiu Jitsu i tillegg til andre kampsportstilarter. På Novus kan du trene forskjellige selvforsvarssystemer som BJJ (brasiliansk jiu jitsu, MMA kampsport (Mixed Martial Arts), Submission Wrestling og Thai Boksing (Muay Thai). Vi tilbyr noe av de mest effektive og realistiske selvforsvarssystemer som finnes, piffer dem opp med et moderne mosjonstreningselement, slik at du trener hele kroppen sammen med de ulike selvforsvarssystemene. Begynn å tren MMA kampsport idag!

Moderne kampsport som MMA vs tradisjonell

Tradisjonell kampsport kan være et noe misvisende begrep, da tradisjonelle ikke nødvendigvis er eldre enn moderne. Med tradisjonelle kampsport tenker man likevel ofte på eldre stilarter med en streng etikett rundt det hele som karate og kung fu. MMA kampsport er det motatte av de tradisjonelle.

De fleste østlige kampkunster regnes som tradisjonelle. Moderne stilarter er mye mer “rett på sak”, mer fokus på selve kampbiten, på idretten og sporten, og mindre på personlighetsutvikling. Disse stilartene innebærer bl.a. det Novus Academy tilbyr som Thai Boksing, BJJ, MMA kampsport og Submission Wrestling.