MMA i Oslo

MMA i Oslo eller Mixed Martial Arts, kan du trene på Novus Academy. MMA i Oslo er en populær treningsform både ungdom og voksne. MMA kampsport byr på svært god og allsidig trening og det er mange forskjellige former for kampsport du kan velge mellom på Novus Academy. Du finner helt sikkert en form som passer deg på Novus Academy. Novus Academy ligger kun 10 minutters kjøring fra Oslo.

Legalisering av MMA i Oslo

Norge er et av få land i verden hvor det er forbud mot MMA. MMA forbundet i Norge jobber for legalisering av MMA i Oslo. Det tok 30 år å legalisere proffboksing i Oslo, vi håper at det ikke tar like lang tid før MMA i Oslo blir legalisert på lik linje med mange andre kampsportstilarter. Forbudet mot MMA i Oslo betyr mye for mange som ønsker seg en MMA karriere. Det er vanskelig å gi en tidsramme for når MMA konkurranser blir legalisert i Norge, men vi får håpe at det ikke tar like lang tid som proffboksing!

MMA som moderne kampsport

De fleste østlige kampkunster regnes som tradisjonelle. Moderne stilarter er mye mer “rett på sak”, mer fokus på selve kampbiten, på idretten og sporten, og mindre på personlighetsutvikling. Disse stilartene innebærer bl.a. det Novus Academy tilbyr som Thai Boksing, BJJ, MMA i Oslo og Submission Wrestling. Er du på utkikk etter MMA i Oslo, anbefaler vi at du kommer innom oss først for en gratis prøveuke i MMA. Novus ligger kun 10 minutter med bil fra Oslo.