Skip to main content

MMA i Norge

MMA i Norge eller Mixed Martial Arts, kan du trene på Novus Academy. MMA i Norge en populær treningsform både ungdom og voksne. MMA kampsport byr på svært god og allsidig trening og det er mange forskjellige former for kampsport du kan velge mellom på Novus Academy. Du finner helt sikkert en form som passer deg på Novus Academy.

Legalisering av MMA i Norge

Norge er et av få land i verden hvor det er forbud mot MMA. MMA forbundet i Norge jobber for legalisering av MMA i Norge. Det tok 30 år å legalisere proffboksing i Norge, vi håper at det ikke tar like lang tid før MMA i Norge blir legalisert. Forbudet mot MMA betyr mye for mange som ønsker seg en MMA karriere. Det er vanskelig å gi en tidsramme for når MMA- konkurranser blir legalisert i Norge, men

MMA som moderne kampsport

De fleste østlige kampkunster regnes som tradisjonelle. Moderne stilarter er mye mer “rett på sak”, mer fokus på selve kampbiten, på idretten og sporten, og mindre på personlighetsutvikling. Disse stilartene innebærer bl.a. det Novus Academy tilbyr som Thai Boksing, BJJ, MMA i Norge og Submission Wrestling.