Skip to main content

Kickboksing Oslo

Kickboksing Oslo og selvforsvar av ulike typer er populære treningsformer både blant barn, ungdom og voksne. Kickboksing byr på svært god og allsidig trening og det er mange forskjellige former for kampsport du kan velge mellom på Novus Academy. Du finner helt sikkert en form som passer deg, hvis du tar en titt gjennom alle de forskjellige sidene med kampsport og selvforsvar vi har her på Novus Academy. Et alternativ til kickboksing Oslo er Thai Boksing.

Hvilken kampsport skal jeg trene i Oslo?

Hos oss kan du trene forskjellige selvforsvarssystemer som BJJ (Brasiliansk Jiu-Jitsu), MMA (Mixed Martial Arts), Submission Wrestling og Thai Boksing (Muay Thai) et bedre alternativ til kickboksing Oslo. Vi tilbyr noe av de mest effektive og realistiske selvforsvarssystemer som finnes, piffer dem opp med et moderne mosjonstreningselement, slik at du trener hele kroppen sammen med de ulike selvforsvarssystemene for å styrke muskler og unngå skader i forbindelse med den intense treningen. Ta kontakt med oss idag og få en gratis treningstime for kickboksing Oslo.

Muay Thai vs Kickboksing Oslo forskjell?

Kickboksing Oslo inkluderer bruk av hender og spark i en full kontakt setting. Det vil si, kickboksing benytter 4 -punkts slående system ( slag og spark ) mens Muay Thai benytter 8-punkts slående system ( slag, spark, knær, albuer ) og ‘ full’ clinch . Clinch i kickboksing Oslo er en måte å binde opp motstanderen. Mens i Muay Thai, nullstilles ikke når deltakerene omfavner hverandre (går i clinch) men må angripe og forsvare når den ene parten er aktiv ; en reset av dommer skjer bare når begge parter er inaktive i clinch.