Skip to main content

Kampsport Oslo

Kampsport i Oslo og selvforsvar av ulike typer er populære treningsformer både blant barn, ungdom og voksne. Kampsport Oslo byr på svært god og allsidig trening og det er mange forskjellige former for kampsport du kan velge mellom på Novus Academy. Du finner helt sikkert en form som passer deg, hvis du tar en titt gjennom alle de forskjellige sidene med kampsport og selvforsvar vi har her på Novus Academy.

Forskjellige stilarter

Hos oss kan du trene forskjellige kampsport Oslo som BJJ (Brasiliansk Jiu-Jitsu),MMA (Mixed Martial Arts), Submission Wrestling og Thai Boksing (Muay Thai). Vi tilbyr noe av de mest effektive og realistiske selvforsvarssystemer som finnes, piffer dem opp med et moderne mosjonstreningselement, slik at du trener hele kroppen sammen med de ulike selvforsvarssystemene for å styrke muskler og unngå skader i forbindelse med den intense treningen. Vi holder kun 10 minutter fra Oslo, er du ute etter den beste kampsport Oslo klubben, kom innom oss og få en gratis treningstime.

Effektiv kampsport i Oslo

Med tradisjonelle kampkunster tenker man likevel ofte på eldre stilarter med en streng etikett rundt det hele. Etiketten innebærer blant annet prosedyrer før og etter treningsøkt, hvordan man oppfører seg i treningshallen, hvordan man oppfører seg mot instruktør (slik som bukking), og har ofte en overliggende filosofisk mening. Hvis du er ute etter effektiv kampsport Oslo, bør du styre unna tradisjonelle kampkunster. Mye av den bakliggende filosofien kan være inspirert fra skikker, tradisjoner og religioner i kampkunstens opphavsland, og er mer opptatt av filosofi enn effektiv kampsport Oslo.

De fleste østlige kampkunster regnes som tradisjonelle. Moderne stilarter er mye mer “rett på sak”, mer fokus på selve kampbiten, på idretten og sporten, og mindre på personlighetsutvikling og filosofi. Disse stilartene innebærer bl.a. det Novus Academy tilbyr som Thai Boksing, BJJ, MMA og Submission Wrestling. Så hvis du er interessert i effektiv kampsport Oslo enn filosofi, kom innom Novus Academy for en gratis treningstime.