Skip to main content

Kampsport Lørenskog

Velkommen til Novus Academy kampsport Lørenskog! Hos Novus Academy tilbyr vi de mest effektive og realistiske kamsport stilarter i Lørenskog, vi byr på svært god og allsidig trening og det er mange forskjellige former for kampsport du kan velge mellom på Novus Academy i Lørenskog, langt mer effektive enn noen andre tradisjonelle Japanske kampsport stilarter!. Du finner helt sikkert en form som passer deg, hvis du tar en titt gjennom på sidene med kampsport og selvforsvar vi har her på Novus Academy.

Tradisjonell vs mer moderne kampsport

Tradisjonell kampsport kan være et noe misvisende begrep, da tradisjonelle ikke nødvendigvis er eldre enn moderne. Med tradisjonelle kampsport tenker man likevel ofte på eldre stilarter som eks. Japansk kampsport med en streng etikett rundt det hele som karate og aikido. Bjj og MMA kampsport er det motatte av de tradisjonelle. Er du på utkikk etter kampsport på Lørenskog, da har du kommet til den beste kamsport klubben på kampsport lørenskog. Vi har noen av mest merriterte kampsport instruktører i Lørenskog!

De fleste østlige kampkunster regnes som tradisjonelle, blant annet kampsport fra Japan. Moderne stilarter er mye mer “rett på sak”, mer fokus på selve kampbiten, på idretten og sporten, og mindre på personlighetsutvikling. Disse stilartene innebærer bl.a. det Novus Academy tilbyr kamsport Lørenskog som BJJ, MMA kampsport og Submission Wrestling.