kampsport i oslo

Tradisjonell kampsport kan være et noe misvisende begrep, da tradisjonelle kampsporter ikke nødvendigvis er eldre enn moderne. Med tradisjonelle kampsport i Oslo tenker man likevel ofte på eldre stilarter med en streng etikett rundt det hele. Etiketten innebærer blant annet prosedyrer før og etter treningsøkt, hvordan man oppfører seg i treningshallen, hvordan man oppfører seg mot instruktør (slik som bukking), og har ofte en overliggende filosofisk mening. Mye av den bakliggende filosofien kan være inspirert fra skikker, tradisjoner og religioner i kampsportens opphavsland. Er du ute etter effektivt kampsport i Oslo, anbefaler vi at du titter nærmere på Novus Academy som ligger kun 10 minutter fra Oslo. Vi er et av Norges beste på effektiv kampsport.

De fleste østlige kampsporter regnes som tradisjonelle. Moderne stilarter er mye mer “rett på sak”, mer fokus på selve kampbiten, på idretten og sporten, og mindre på personlighetsutvikling. Disse stilartene innebærer bl.a. det Novus Academy tilbyr som Thai Boksing, BJJ, MMA og Submission Wrestling.

Kampsport i Oslo

Kampsport og selvforsvar av ulike typer er populære treningsformer både blant barn, ungdom og voksne. Kampsport i Oslo byr på svært god og allsidig trening og det er mange forskjellige former for kampsport du kan velge mellom på Novus Academy. Du finner helt sikkert en kampsport som passer deg i Oslo, hvis du tar en titt gjennom alle de forskjellige sidene med kampsport og selvforsvar vi har her på Novus Academy.

Velg mellom flere forskjellige kampsportstilarter i Oslo

Hos oss kan du trene forskjellige selvforsvarssystemer som BJJ (Brasiliansk Jiu-Jitsu), MMA (Mixed Martial Arts), Submission Wrestling og Thai Boksing (Muay Thai). Vi tilbyr noe av de mest effektive og realistiske selvforsvarssystemer som finnes i Oslo, piffer dem opp med et moderne mosjonstreningselement, slik at du trener hele kroppen sammen med de ulike selvforsvarssystemene for å styrke muskler og unngå skader i forbindelse med den intense treningen. Ta kontakt med oss idag og få en gratis kampsport treningstime kun 10 fra Oslo.