Kampsport Fredrikstad

Søker du etter Kampsport Fredrikstad?

Kampsport i Fredrikstad? Novus Academy tilbyr et bredt spekter av selvforsvarssystem som bestrå av ulike typer kampsport og er en populær treningsform både blant barn, ungdom og voksne. Er du bosatt i Fredrikstad og er på utkikk etter Norges mest effektive kampsport for jenter og gutter? Novus Academy byr på svært god og allsidig selvforsvarstrening. Novus Academy tilbyr vi Norges mest effektive og desidert beste selvforsvarssystem for jenter og gutter. Se alle forskjellige stilarter for kampsport du kan velge mellom på Novus Academy. Du finner helt sikkert en stilart som passer deg, hvis du tar en titt gjennom alle de forskjellige sidene med kampsport og selvforsvar vi har her på Novus Academy. Et godt alternativ til Kampsport i Fredrikstad er Brasiliansk Jiu-Jiutsu eller Submission Wrestling på Lørenskog som ikke ligger så langt unna Fredrikstad!

Som navnet “Kampsport Fredrikstad” antyder, ligger det mange kampsport klubber i Fredrikstad og de tilbyr en blanding av ulike former for kampsport, men er du interessert i å trene Norges mest effetkive kampsport for jenter og gutter, må du prøve en gratis prøveuke hos Novus Academy som ligger et bittelite stykke unnaFredrikstad, nærmere Lørenskog. Vi får inn flere og flere medlemmer som bor iFredrikstad og trener kampsport hos oss.

Søker du etter kampsport i Fredrikstad?

Hos oss kan du trene forskjellige selvforsvarssystemer som BJJ (Brasiliansk Jiu-Jiutsu), MMA (Mixed Martial Arts), Submission Wrestling og Thai Boksing (Muay Thai) ikke så langt fra Fredrikstad. Vi tilbyr noe av de mest effektive og realistiske selvforsvarssystemer som finnes, piffer dem opp med et moderne mosjonstreningselement, slik at du trener hele kroppen sammen med de ulike selvforsvarssystemene for å styrke muskler og unngå skader i forbindelse med den intense treningen. Våre selvforsvarssystemer er langt mer effektiv enn ulikekampsport som du finner I Fredrikstad. Er du på utkikk etter kampsport i Fredrikstad, da anbefaler vi at du tar kontakt med oss og prøver en gratis treningsuke før du velger en annen kampsport. Vi kan garantere at du ikke kommer til å bli skuffet!

Hva vi forventer av våre medlemmer :

  • Vise respekt for alle typer kampsport som eks. ulike typer kampsport i Fredrikstad
  • Møte til rett tid før treningen starter, og gi melding i god tid hvis man er forhindret
  • Har god hygiene (rent tøy og klippe negler)
  • Hjelper alle til å bli bedre.
  • Holde eget utstyr i orden, og å bidra til at klubbens utstyr til enhver tid blir ivaretatt
  • Bidra til å rydde garderobe og sal etter bruk
  • Ha en positiv innstilling på trening og konkurranse
  • Oppmuntre klubbkamerater i medgang og motgang

Dyktige og erfarne instruktører!

Christopher Hermanstad er hovedinstruktør for Brasiliansk Jiu-jitsu på Novus Academy. Han har sort belte under Eduardo «Teta» Rios som er Carlson Gracie-avstamning. Hans største prestasjoner innen sporten er gull i NAGA Grappling VM 2006, bronse i IBJJF European nogi, samt flere gull i ADCC NM. Christopher er sertifisert IBJJF-dommer og er tilgjengelig for privattimer. Novus Academy tilbyr ikke kampsport i Fredrikstad enda, men er ikke så langt unna Fredrikstad og vi anbefaler på det sterkeste at du prøver en gratis prøveuke hos Novus Academy på Lørenskog før du velger en annen type kampsport.