Skip to main content

Kampsport for barn

Novus Academy tilbyr kampsport for barn, ungdom og voksne. Kampsport for barn byr på svært god og allsidig trening, men hvis du er ute etter noe som er enda mer effektivt enn tradisjonell trening for barn, anbefaler vi at du velger Karate Kids på Novus Academy. Du finner helt sikkert en kampsport stilart som passer deg som forelder, slik at du kan trene samtidig som barnet ditt trener Combat Kids, ta en titt gjennom alle de forskjellige sidene med kampsport og selvforsvar vi har her på Novus Academy.

Kampsport for barn som barnet vil elske

Vi tilbyr effektiv kampsport for barn og i tillegg kan du trene forskjellige selvforsvarssystemer som BJJ (Brasiliansk Jiu-Jitsu), MMA (Mixed Martial Arts),Submission Wrestling og Thai Boksing (Muay Thai) som voksen og for barn kan du velge Kungfu Panda på Novus Academy Vi tilbyr noe av de mest effektive og realistiske kampsport for barn, piffer dem opp med et moderne mosjonstreningselement, slik at barnet ditt trener hele kroppen sammen med de ulike selvforsvarssystemene for å styrke muskler og unngå skader. Novus Academy er best på kampsport for barn.

Tradisjonell eller moderne kampsport for barn

Med tradisjonelle kampkunster tenker man likevel ofte på eldre stilarter med en streng etikett rundt det hele. Etiketten innebærer blant annet prosedyrer før og etter kampsport for barn, hvordan man oppfører seg i treningshallen, hvordan man oppfører seg mot instruktør (slik som bukking), og har ofte en overliggende filosofisk mening. Mye av den bakliggende filosofien kan være inspirert fra skikker, tradisjoner og religioner i kampkunstens opphavsland og de ulike kampsport for barn stilarter.

De fleste østlige kampkunster regnes som tradisjonelle, det gjelder også kampsport for barn. Moderne stilarter er mye mer “rett på sak”, mer fokus på selve kampbiten, på idretten og sporten, og mindre på personlighetsutvikling og mer på effektiv kampsport for barn. Disse stilartene innebærer bl.a. det Novus Academy tilbyr som Thai Boksing, BJJ, MMA og Submission Wrestling for voksne og kampsport for barn som Combat Kids.