Bjj Norge

Søker du etter Bjj i Norge (Brasiliansk Jiu Jitsu)?. Brasiliansk Jiu Jitsu (Bjj) er en populær treningsform både ungdom og voksne. Bjj Norge har sine røtter fra Judo og tradisjonell Ju Jutsu. Kort fortalt lærte Misuyo Maeda bort Judo og tradisjonell Ju Jutsu til Gracie-familien i Brasil. Graciene tilpasset dlere av judoen og Ju Jutsuen til sin realitet. Dermed ble Brasiliansk Jiu Jitsu skapt. Det ble avholdt konkurranser i Brasil, og BJJ spredte seg utenfor landets grenser.

Det var først etter stil mot stil turnering ved navn UFC at BJJ Norge dominerte og ble verdenskjent som en de mest effektive kampsport stilarter. Bjj kampsport byr på svært god og allsidig trening og det er mange forskjellige former for kampsport du kan velge mellom på Novus Academy. Du finner helt sikkert en form som passer deg, hvis du tar en titt gjennom alle de forskjellige sidene med selvforsvar vi har her på Novus Academy.

Bjj og trening i Norge

Hovedfokuset i Bjj (Brasiliansk Jiu Jitsu) er kast, grep, posisjoner, timing, kontrollgrep og strategi. Man kan altså stanse en angriper uten å slå et eneste slag! Uansett om det er i en selvforsvarssituasjon eller i en Bjj-kamp er det særdeles viktig å være i stand til å avslsutte eller kontrollere en kam, noe BJJ Norge tilbyr. Bjj Norge er en kampsport som passer for alle! Hos oss kan du trene forskjellige selvforsvarssystemer som BJJ (brasiliansk jiu jitsu), MMA (Mixed Martial Arts),Submission Wrestling og Thai Boksing (Muay Thai). Vi tilbyr noe av de mest effektive og realistiske selvforsvarssystemer som finnes, piffer dem opp med et moderne mosjonstreningselement, slik at du trener hele kroppen sammen med de ulike selvforsvarssystemene.

Hvorfor Brasiliansk Jiu Jitsu (Bjj)?

Novus Academy har en av Nordens beste sortbelter som hovedinstruktør i Bjj Norge, også kjent som BJJ (Brasiliansk Jiu Jitsu). Novus Academy sørger for hele tiden å opprettholde en høy standard innen Bjj Norge og innhenter gjesteinstruktører for å holde seminarer. Vårt mål er å tilby høyest standard i Norge med hensyn ti å utvikle og fremme talent for både mannlige og kvinnelige utøvere.

Brasiliansk Jiu Jitsu (Bjj) passer absolutt for alle, store og små! En av grunntankene I Bjj Norge er at du skal tilpasse teknikkene til deg. Konkret vil treningen bestå av fallteknikker, frigjøringer fra grep, nedtagninger, låsegrep og det å forsvare seg på bakken. Treningene er lagt opp på en slik måte at alle kan delta og få utbytte. Uansett ferdigheter og fysikk vil du raskt merke at du kommer I bedre form med morsom trening.