Kickboksing Drammen

Søker du etter Kickboksing Drammen ?

Kickboksing Drammen er et selvforsvarssystem og er en populær treningsform både blant barn, ungdom og voksne. Kickboksing Drammen byr på svært god og allsidig selvforsvarstrening. Hos Novus Academy tilbyr vi Norges mest effektive og desidert beste selvforsvarssystem for alle. Se alle forskjellige stilarter for kampsport du kan velge mellom på Novus Academy. Du finner helt sikkert en stilart som passer deg, hvis du tar en titt gjennom alle de forskjellige sidene med kampsport og selvforsvar vi har her på Novus Academy. Et godt alternativ tilKickboksing Drammen er Brasiliansk Jiu-Jiutsu, Thai Kickboksing Drammen eller Submission Wrestling på Lørenskog.

Kickboksing Drammen er en kampsport som utøves mellom to individuelle motstandere. Utøverne bruker kun never polstret med hansker til selve slåssingen. Bryteknep og beinbruk er ikke tillatt I Kickboksing Drammen . Innen Kickboksing Drammen fines det et utall av støt og kombinasjoner av forskjellige støt.

Kampen foregår i en kvadratisk ring som vanligvis måler 5 x 5 meter. Ringen er utstyrt med polstrede hjørnestolper for at de som utøver Kickboksing Drammen i ringen, ikke blir skadet.

Alternative kamsport til Kickboksing Drammen

Hos oss kan du trene forskjellige selvforsvarssystemer som BJJ (Brasiliansk Jiu-Jiutsu), MMA (Mixed Martial Arts), Submission Wrestling og Thai Kickboksing Drammen (Muay Thai) som er fantastiske . Vi tilbyr noe av de mest effektive og realistiske selvforsvarssystemer som finnes, piffer dem opp med et moderne mosjonstreningselement, slik at du trener hele kroppen sammen med de ulike selvforsvarssystemene for å styrke muskler og unngå skader i forbindelse med den intense treningen. Våre selvforsvarssystemer er langt mer effektiv enn Kickboksing Drammen. Er du på utkikk etter Kickboksing Drammen , da anbefaler vi at du tar kontakt med oss og prøver en gratis treningsuke før du velger en annen kampsport. Vi kan garantere at du ikke kommer til å bli skuffet!

Hva vi forventer av våre medlemmer :

– Vise respekt for alle typer kampsport som eks. Kickboksing Drammen

– Møte til rett tid før treningen starter, og gi melding i god tid hvis man er forhindret

– Har god hygiene (rent tøy og klippe negler)

– Hjelper alle til å bli bedre.

– Holde eget utstyr i orden, og å bidra til at klubbens utstyr til enhver tid blir ivaretatt

– Bidra til å rydde garderobe og sal etter bruk

– Ha en positiv innstilling på trening og konkurranse

– Oppmuntre klubbkamerater i medgang og motgang