Karate for barn

Søker du etter Karate for barn?

Leter du etter karate for barn? Novus Academy tilbyr et bredt spekter av selvforsvarssystem som bestrå av ulike typer kampsport og er en populær treningsform både blant barn, ungdom og voksne. Er du bosatt i Oslo eller Akershus og er på utkikk etter Norges mest effektive karate for jenter, gutter og barn? Novus Academy byr på svært god og allsidig selvforsvarstrening. Novus Academy tilbyr vi Norges mest effektive og desidert beste selvforsvarssystem forbarn, jenter og gutter. Se alle forskjellige stilarter for kampsport du kan velge mellom på Novus Academy for barn. Du finner helt sikkert en stilart som passer deg, hvis du tar en titt gjennom alle de forskjellige sidene med karate for barn og selvforsvar vi har her på Novus Academy.

Som navnet “Karate for barn” antyder, ligger det mange kampsport klubber i Oslo og Akershus som tilbyr karate for barn, men er du interessert i å trene Norges mest effetkive karate for barn, må du prøve en gratis prøveuke hos Novus Academy. Vi får inn flere og flere barn som trener karate hos oss.

Søker du etter Karate for barn?

Hos oss kan du trene forskjellige selvforsvarssystemer som BJJ (Brasiliansk Jiu-Jiutsu), MMA (Mixed Martial Arts), Submission Wrestling og Thai Boksing (Muay Thai), for barn har vi egne kamport grupper som har elemnter fra ovennenvte stilarter. Vi tilbyr noe av de mest effektive og realistiske selvforsvarssystemer som finnes, piffer dem opp med et moderne mosjonstreningselement, slik at du trener hele kroppen sammen med de ulike selvforsvarssystemene for å styrke muskler og unngå skader i forbindelse med den intense treningen. Våre selvforsvarssystemer er langt mer effektiv enn ulike kampsport som karate du finner andre steder, hos oss kan du også kjøpe kampsport klær til karate. Er du på utkikk etter Karate for barn, da anbefaler vi at du tar kontakt med oss og prøver gratis 1 uke Karate for barn, som er langt mer effektiv treningsform enn andre klubber. Vi kan garantere at du ikke kommer til å bli skuffet!

Hva vi forventer av våre medlemmer :

– Vise respekt for alle typer kampsport som eks. Karate for barn

– Møte til rett tid før treningen starter, og gi melding i god tid hvis man er forhindret

– Har god hygiene (ren kampsport klær for karate og klippe negler på barn)

– Hjelper alle til å bli bedre.

– Holde eget utstyr i orden, og å bidra til at klubbens utstyr til enhver tid blir ivaretatt

– Bidra til å rydde garderobe og sal etter bruk

– Ha en positiv innstilling på trening og konkurranse

– Oppmuntre klubb barn i medgang og motgang

Dyktige og erfarne instruktører!

Christopher Hermanstad er hovedinstruktør for Brasiliansk Jiu-jitsu på Novus Academy. Han har sort belte under Eduardo «Teta» Rios som er Carlson Gracie-avstamning. Hans største prestasjoner innen sporten er gull i NAGA Grappling VM 2006, bronse i IBJJF European nogi, samt flere gull i ADCC NM. Christopher er sertifisert IBJJF-dommer og er tilgjengelig for privattimer. Novus Academy har en avart av Karate for barn. Vi anbefaler på det sterkeste at du prøver en gratis prøveuke hos Novus Academy for ditt barn på Lørenskog før