Karate barn

Karate og selvforsvar av ulike typer er populære treningsformer både blant barn, ungdom og voksne. Karate for barn byr på svært god og allsidig trening, på Novus Academy kan du trene Karate Kids på Novus Academy. Du finner helt sikkert en form som passer deg, hvis du tar en titt gjennom alle de forskjellige sidene med kampsport og selvforsvar vi har her på Novus Academy.

Flere forskjellige selvforsvarssystemer

Vi har ikke karate barn, men du kan trene forskjellige selvforsvarssystemer som BJJ(Brasiliansk Jiu-Jitsu), MMA (Mixed Martial Arts), Submission Wrestling og Thai Boksing (Muay Thai) og for barn kan du velge Karate Kids på Novus Academy Vi tilbyr noe av de mest effektive og realistiske selvforsvarssystemer som finnes, langt bedre og mer effektivt enn karate barn, piffer dem opp med et moderne mosjonstreningselement, slik at barnet ditt trener hele kroppen sammen med de ulike selvforsvarssystemene for å styrke muskler og unngå skader.

Moderne vs tradisjonell kampsport

Med tradisjonelle kampkunster tenker man likevel ofte på eldre stilarter med en streng etikett rundt det hele. Etiketten innebærer blant annet prosedyrer før og etter treningsøkt, hvordan man oppfører seg i treningshallen, hvordan man oppfører seg mot instruktør (slik som bukking), og har ofte en overliggende filosofisk mening. Mye av den bakliggende filosofien kan være inspirert fra skikker, tradisjoner og religioner i kampkunstens opphavsland.

De fleste østlige kampkunster regnes som tradisjonelle, det gjelder også karate barn. Moderne stilarter er mye mer “rett på sak”, mer fokus på selve kampbiten, på idretten og sporten, og mindre på personlighetsutvikling. Disse stilartene innebærer bl.a. det Novus Academy tilbyr som Thai Boksing, BJJ, MMA og Submission Wrestling. Dermed et godt alternativ til karate barn er Combat Kids.