Jiu jitsu Drammen

Søker du etter Jiu Jitsu i Drammen? Brasiliansk Jiu Jitsu kan du trene på Novus Academy i Lørenskog. Brasiliansk Jiu Jitsu er en populær treningsform for alle fra voksen til barn! Brasiliansk jiu-jitsu har sine røtter fra Judo og tradisjonell Ju Jutsu. Kort fortalt lærte Misuyo Maeda bort Judo og tradisjonell Ju Jutsu til Gracie-familien I Brasil. Graciene tilpasset dlere av judoen og Ju Jutsuen til sin realitet. Dermed ble Brasiliansk Jiu Jitsu skapt. Det ble avholdt konkurranser i Brasil, og BJJ spredte seg utenfor landets grenser.

Det var først etter stil mot stil turnering ved navn UFC at BJJ dominerte og ble verdenskjent. Brasiliansk Jiu Jitsu kampsport byr på svært god og allsidig trening. Ta en titt gjennom alle de forskjellige sidene med kampsport og selvforsvar vi har her på Novus Academy.

Hovedfokus i Brasiliansk Jiu Jitsu

Hovedfokuset i Brasiliansk Jiu Jitsu (BJJ) er kast, grep, posisjoner, timing, kontrollgrep og strategi. Man kan altså stanse en angriper uten å slå et eneste slag! Uansett om det er i en selvforsvarssituasjon eller i en MMA-kamp er det særdeles viktig å være i stand til å avslsutte eller kontrollere en kamp på bakken, noe BJJ tilbyr. Jiu Jitsu Drammen er en kampsport som passer for alle! Hos oss kan du trene forskjellige selvforsvarssystemer som BJJ (Brasiliansk Jiu-Jitsu), MMA (Mixed Martial Arts), Submission Wrestling og Thai Boksing (Muay Thai). Vi tilbyr noe av de mest effektive og realistiske selvforsvarssystemer som finnes, piffer dem opp med et moderne mosjonstreningselement, slik at du trener hele kroppen sammen med de ulike selvforsvarssystemene for å styrke muskler og unngå skader.

Brasiliansk Jiu Jitsu hos Novus?

Novus Academy har en av Nordens beste sortbelter som hovedinstruktør i Brasiliansk Jiu Jitsu Drammen, også kjent som BJJ. Novus Academy sørger for hele tiden å opprettholde en høy standard innen Brasiliansk Jiu Jitsu og innhenter gjesteinstruktører for å holde seminarer. Vårt mål er å tilby høyest standard i Norge med hensyn ti å utvikle og fremme talent for både mannlige og kvinnelige utøvere.

Brasiliansk Jiu Jitsu Drammen passer absolutt for alle, store og små! En av grunntankene I Brasiliansk Jiu Jitsu er at du skal tilpasse teknikkene til deg. Konkret vil treningen bestå av fallteknikker, frigjøringer fra grep, nedtagninger, låsegrep og det å forsvare seg på bakken. Treningene er lagt opp på en slik måte at alle kan delta og få utbytte. Uansett ferdigheter og fysikk vil du raskt merke at du kommer i bedre form!